8a Cursa 10km d'Empúries

Diumenge 30 d'abril de 2017

Els 10km. d'Empúries

El guanyador de la Cursa de 10 km. d’Empúries va ser Daniel Meumann, amb 34 minuts i 46 segons, la segona posició va ser per Paco Pintado, amb 34 minuts i 46 segons i la tercera posició per Luis Arias, amb 36 minuts.

En categoria femenina, la primera posició va ser per la corredora Ilaria Fantigrossi, amb 39 minuts i 57 segons, seguida d’Alba Batlle amb 41 minuts i 45 segons, i la tercera posició per Jessica Bonet amb un temps de 41 minuts i 57 segons.

Els primers locals han estat Desi Mateos i Marili Yamilet Banegas.


La Mitja Marató d'Empúries Cursa dels 10km.
  • Diumenge 30 d'abril de 2017
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'40 hores
  • Des del Passeig d'Empúries
8a Mitja Marató d'Empúries a L'Escala El circuit
  • Circuit urbà de 10 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la cursa, 3 hores
Una cursa romàntica

La Cursa d'Empúries, 10 km., transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

8a Mitja Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 29 d'abril d'11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala