14a Marató d'Empúries

Diumenge 30 d'abril de 2017

La 14a Marató d'Empúries arriba als 1900 corredors a les diferents proves que s'han celebrat aquest cap de setmana a L'Escala. (Marató, Mitja Marató, Cursa dels 10km. i la Marató Infantil).

Aquest any, la Marató d'Empúries ha fet un homenatge simbòlic als 25 anys de l'arribada de la torxa olímpica de Barcelona 92 a Empúries. En aquest sentit, l'atleta local Àfrica Radsma, campiona catalana junior en 60 metres tanques, ha estat l'encarregada d'encapçalar la comitiva de tots els participants cap a la sortida, passant pel mig de la ciutat grega d'Empúries, portant una torxa.

En categoria masculina el corredor Jordi Alsina, del club Esportiu Torelló, ha estat el guanyador de la Marató d'Empúries, amb un temps de 2 hores i 38 minuts, seguit de Jordi Rabionet, d'Esports Parra, amb 2 hores i 43 minuts i Manel Cabanillas, de l'Aire Sport, també amb 2 hores i 43 minuts.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Ana Cristina Constantin, amb un temps de 3 hores i 29 minuts, seguida de Cristina Prat del club Prat Triatló, amb 3 hores i 34 minuts, i d'Isabel Abril del Running Vigia, amb 3 hores i 46 minuts.

El primer atleta local ha estat Martí Callol Calm del Club Atletisme L'Escala i Empúries amb un temps de 3 hores i 18 minuts.


La Marató d'Empúries LA MARATÓ
  • Diumenge 30 de maig de 2017
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'30 hores.
  • Atractiu circuit urbà
14a Marató d'Empúries a L'Escala EL CIRCUIT
  • Circuit urbà de 42,195 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la marató, 6 hores
Una Marató romàntica

La Marató, 42,195km, transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

14a Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 29 d'abril de 11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala