8a Mitja Marató d'Empúries

Diumenge 30 d'abril de 2017

Campionat de Catalunya de Mitja Marató absolut i de veterans.

Rodouane Nour i Janeth Becerra del club La Sansi es proclamen campions de Catalunya de Mitja Marató a Empúries

El corredor Rodouane Nour del club La Sansi, amb un temps d’1 hora i 10 minuts, es va proclamar Campió de Catalunya de Mitja Marató a Empúries. La segona posició va ser per Adrià García, amb un temps d’1 hora i 12 minuts, seguit de Juan Pedro Mora del C.E. Run With Leiva, amb 1 hora, 12 minuts i 49 segons.

La guanyadora de la Mitja Marató d’Empúries i per tant Campiona de Catalunya 2017, va ser Janeth Becerra del club La Sansi, amb 1 hora i 19 minuts. La segona posició va ser per Hasna Bahom del F.C. Barcelona, amb 1 hora i 20 minuts seguida de Raquel Parrado de La Sansi, amb 1 hora i 21 minuts.

Els guanyadors locals van ser Sebastien François i Claudia Baudry.


La Mitja Marató d'Empúries La Mitja Marató
  • Diumenge 30 d'abril de 2017
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'30 hores.
  • Campionat de Catalunya 2016
8a Mitja Marató d'Empúries a L'Escala El circuit 21,095 km.
  • Circuit urbà de 21,095 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la mitja, 3 hores
Una Mitja Marató romàntica

La Mitja Marató, 21,095 km., transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

8a Mitja Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 29 d'abril d'11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala