Swimfaster 2016

28 de maig de 2017 - 4km.

Èxit de participació en la segona edició de l’Swimfaster L’Escala organitzada pel Club Natació Swimfaster i el Patronat d’Esports de L’Escala. Es proposava un circuit de quatre quilòmetres nedant des de la Platja de Riells a la Platja del Moll Grec a Sant Martí d'Empúries en un circuit únic i privilegiat.

La participació va ser un èxit amb 146 nedadors i nedadores, s’han recaptat 146 euros solidaris per la Junta Local de l’Escala AECC Catalunya Contra el Càncer.


Els esports a L'Escala
  • Platja del Moll Grec. (Sant Martí)
  • De 8h. a 9h. recollida de xips
  • Desplaçament amb carrilet a Riells
Els esports a L'Escala
  • 10h. sortida de la Platja de Riells
  • Preu de la travessa Swimfaster,  20€
  • 1€ solidari per AECC-Contra el Càncer
Guanyadors 2017

El guanyador absolut de la prova, en categoria masculina, va ser Mario Guillen del Club Natació Terrassa amb un temps de 49 minuts i 35 segons (rècord de la Prova), el segon classificat va ser Jonathan Gómez del Swimemotions amb un temps de 49 minuts i 36 segons seguit de Marc Ferri del Tintoreres/C.N. Sant Boi amb un temps de 49 minuts i 37 segons.

La guanyadora absoluta de la prova, en categoria femenina, va ser la nedadora Mireia Gómez del C.N. Sabadell amb un temps de 53 minuts i 43 segons, seguida de Sabina Martínez del Athlonbyzone amb un temps d’1 hora i 1 minut, la tercera classificada va ser Eva Tapia del C.N. Catalunya amb un temps d’1 hora 3 minuts i 7 segons.

Swimfaster L'Escala

Ubicació


L'Swimfaster a L'Escala
Open Water Tour Swimfaster L'Escala
Travessa Swimfaster a L'Escala
Platja del Moll Grec d'Empúries