Swimfaster 2016

29 de maig de 2016

L'olímpica Erika Villaécija es va imposar en la primera edició de l'Open Water Tour Swimfaster de L'Escala, una travessa de quatre quilòmetres de Riells a Sant Martí d'Empúries nedant els quatre quilòmetres amb 47 minuts i 9 segons. Maria Fiol i Anna Subirana van completar el podi en categoria femenina; mentre que el guanyador en la categoria masculina va ser David Rodríguez (amb 50 minuts i 32 segons) superant a Marc Calderón i Marc Ferri, segon i tercer classificats.


Els esports a L'Escala
  • Platja del Moll Grec. (Sant Martí)
  • De 8h. a 9h. recollida de xips
  • Desplaçament amb carrilet a Riells
Els esports a L'Escala
  • 10h. sortida de la Platja de Riells
  • Preu de la travessa Swimfaster,  20€
  • 1€ solidari per AECC-Contra el Càncer
L'Érika Villaécija

A la Swimfaster de L'Escala vam poder gaudir de la participació d'Érika Villaécija, la nedadora olímpica del Club Natació Sabadell es va imposar amb total autoritat amb un temps de 47 minuts i 9 segons.

El bon temps ha marcat la primera edició de l'Open Water Tour Swimfaster a L'Escala amb cents dos participants. Quatre quilòmetres nedant des de la Platja de Riells a la Platja del Moll Grec a Sant Martí d'Empúries en un circuit únic i privilegiat on els nedadors van poder gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn.

L'Swimfaster de L'Escala

Ubicació


L'Swimfaster a L'Escala
Open Water Tour Swimfaster L'Escala
Travessa Swimfaster a L'Escala
Platja del Moll Grec d'Empúries