Escola de futbol

Futbol Club L'Escala

El Patronat Municipal de l'Esport, mitjançant el Futbol Club L'Escala, us proposa l'escola de futbol per facilitar que els nens i nenes de L'Escala puguin gaudir d'aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del futbol, prioritzant que els nens i nenes gaudeixin d'un programa d'aprenentatge basat en l'educació dels valors com a eix vertebrador de l'activitat.

El futbol

El futbol és un esport d'equip jugat entre dos equips d'onze jugadors amb una pilota esfèrica. Es juga en un camp rectangular de gespa o gespa artificial, amb una porteria a cada un dels costats del camp. L'objectiu del joc és introduir la pilota a dins de la porteria contrària, impulsant-la amb el peu o qualsevol altra part del cos excepte les mans. Un dels onze jugadors de cada equip, que rep el nom de porter, és l'únic que pot tocar la pilota amb les mans.

Futbol Club L'Escala

El futbol és un esport dinàmic i divertit, ideal per a les primeres edats. Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos.

En ser un esport d'equip, fomenta la sociabilitat. La dinàmica del propi futbol ensenya als nens a prendre decisions i a resoldre les diferents situacions pròpies del joc. Es fomenta la cooperació i la solidaritat entre els companys, per davant de la competitivitat.

L'activitat

Dirigit a nens i nenes de 5 a 16 anys.
Camps de Futbol Nou Miramar.
Entrenaments a partir de les 17h. (Segons categoria).

Preus

Juvenils 190 € - Més la Mutualitat.
Cadet i Infantils 290 € - Més la Mutualitat.
Alevins i Benjamíns 250 € - Més la Mutualitat.
Escoleta de futbol 250 € - Consell Esportiu.

Patronat d'Esports

Futbol Club

  • Email

    Camps de Futbol Nou Miramar
  • Twitter

    C/ Àncora s/n - L'Escala
  • Facebook

    Telèfon de contacte 669873783