Camps de Futbol

Camp de Futbol Nou Miramar

Els nous Camp de Futbol Miramar són una moderna i eficient instal·lació que compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres i amb un camp de gespa artificial d'última generació de 90 x 45 metres. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial. (Futbol 11 i futbol 7). La instal.lació es veu complementada amb sis vestidors col.lectius i tres d'individuals, oficines, magatzems, sala d'actes, sala de fisioteràpia, calefacció i servei de bar. També compta amb una graderia coberta per unes 400 persones.

Mitjançant un conveni amb l'Ajuntament de L'Escala, l'usuari principal de la instal.lació és el Futbol Club L'Escala que milita actualment a la Primera Catalana. Aquest club compta amb una escola de futbol dirigida als nens i nenes, de 5 a 18 anys, que volen realitzar activitats d'aprenentatge i perfeccionament d'aquest esport.


Camp de Futbol Nou Miramar a L'Escala
  • Camp de gespa natural (102m x 62m)
  • Camp de gespa artificial (90m x 45m)
  • Graderia coberta per 400 espectadors
Instal.lacions Municipals a L'Escala
  • Geo Posició   42.110327 | 3.128906
  • C/ Teranyina 45  |   17130 L'Escala
  • Seu del Futbol Club L'Escala
Un nóm amb molta història

El 9 de gener de 2000 es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor. Fins aquest moment i durant 84 anys, la història del Futbol Club L'Escala estava lligada al Camp D'Esports Miramar, on van jugar quatre generacions de futbolistes escalencs. A Miramar es comença a jugar l'any 1916. El terreny és un estenedor de xarxes de pesca que s'han d'arraconar per poder jugar a futbol. Al 1965, any en què es construeix la tanca, aquest espai comença a funcionar només com a Camp de Futbol. La graderia es construeix la temporada 1966-67 i l'agost del 1969 s'inaugura la il.luminació elèctrica, amb la que Miramar es converteix en el camp de futbol més ben il.luminat de les comarques gironines.

L'any 1986 l'Ajuntament compra la propietat del terreny, que passa a denominar-se "Camp Municipal d'Esports Miramar". L'últim partit de futbol es juga el 12 de desembre de 1999. L'any 2015 és decideix anomenar aquesta instal.lació com a "Camp de Futbol Nou Miramar".


Instal.lacions Municipals a L'Escala

Ubicació


Camps de Futbol de L'Escala
Futbol Club L'Escala
Camps de Futbol de L'Escala
Graderia del Camp de Futbol